Lediga jobb

Är du juriststudent och vill arbeta deltid med compliance?

Publicerad: 2019-12-09

Om tjänsten

zeb consulting AB är en konsultbyrå som tillhandahåller tjänster till alla typer av företag inom den finansiella sektorn, från stora universalbanker och försäkringsbolag till värdepappersbolag och kapitalförvaltare samt betaltjänstleverantörer och FinTechs. Genom att kombinera traditionell managementkonsult-verksamhet med rådgivningstjänster och outsourcing inom compliance, riskhantering och finansiell rätt, har vi skapat ett tjänsteutbud som är unikt för den nordiska marknaden.

Nu söker vi en paralegal till vårt complianceteam. Som paralegal på zeb får du arbeta deltid vid sidan om dina studier. Arbetsuppgifterna består i att assistera våra konsulter med diverse arbetsuppgifter men också ansvara för egna uppgifter så som omvärldsbevakning.

Vi söker dig som är ansvars- och initiativtagande, driven och social samt kan arbeta självständigt. Du ska även kunna kommunicera professionellt på såväl svenska som engelska.

Som paralegal hos oss under studietiden har du goda möjligheter att kunna utvecklas inom bolaget även efter examen – ett intresse för finans och finansiell juridik är således önskvärt.

Låter detta intressant? Skicka CV, personligt brev och aktuellt betygsutdrag till recruiting@zeb.se

FLER NYHETER

ADDRESS

Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm