Lediga jobb

Senior konsult inom regulatorisk rapportering

Om företaget

zeb är ett internationellt konsultbolag specialiserat inom den finansiella sektorn. Vi är i dagsläget ca 1000 konsulter verksamma i tretton olika länder. Våra konsulter har bakgrund inom allt från matematik till juridik och ekonomi och våra kunder är såväl storbanker inom och utom Sverige, samt mindre och medelstora företag under Finansinspektionens tillsyn. I Sverige har zeb tre huvudsakliga affärsområden, Management Consulting, Risk och Compliance och på kontoret i Stockholm arbetar idag ca 50 personer. I samband med expansion och stark efterfrågan hos våra kunder söker nu zeb konsulter med kunskap inom regulatorisk rapportering.


Om rollen

Vi söker nu en Senior Consultant inom regulatorisk rapportering (bl. a. Corep och Finrep) till kontoret i Stockholm. I denna roll kommer du stötta bolaget i olika projekt och utveckla det löpande rapporteringsarbetet hos finansiella bolag, vilka kan vara både nationella och internationella kunder. Vi efterfrågar en stark kompetens inom bank- och finans, samt finansiella regelverk.


Om dig

Vi söker dig som har en magisterexamen i juridik, ekonomi eller har bakgrund som ingenjör. Du har erfarenhet av att ha arbetat med EBAs regulatoriska rapportering (Corep och Finrep), vilka bl.a. täcker områden så som likviditets-, kredit- och marknadsrisk, vilka styrs genom regelverk såsom IFRS, CRR/CRD IV och andra relevanta svenska och europeiska finansiella regelverk. Vi ser även gärna att du har bakgrund inom risk management och accounting och därigenom har en vana av att arbeta med intern riskrapportering. Som person är du analytisk, flexibel och målinriktad. Vidare är du trygg i din roll och van vid att ta egna initiativ.


Den person vi söker ska ha: 
- Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
- Ett proaktivt förhållningssätt, vara företagsam och pålitlig
- Vana av att arbeta självständigt, hålla sig till tajta deadlines och leverera hög kvalité
- Utmärkt förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
- Utmärkta kunskaper i det engelska språket i både tal och skrift
- Utmärkt social förmåga samt samarbetsförmåga
- Vana av att arbeta i en internationell miljö under ett stundtals högt tempo

Du erbjuds:
Du erbjuds en spännande roll i ett internationellt bolag, med möjlighet att växa och utvecklas! Vi sitter i ljusa och öppna lokaler i centrala Stockholm.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på Jurek Rekrytering & Bemanning; 0766-33 14 42 alternativt anousheh.abuhamzeh@jurek.se.
Du är varmt välkommen in med din ansökan så snart möjligt. Urval sker löpande och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.

MORE NEWS

ADDRESS

Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm

KONTAKT
Stockholm@zeb.se